De Vrije Schutter

De Vrije Schutter: ruimte voor iedereen

Bij De Vrije Schutter in Hengelo (opgericht in 1983) staat plezier in het schieten voorop. Ieder clublid mag deze prachtige sport beoefenen zoals hij of zij dat bij voorkeur doet. Dit uitgangspunt geeft onze vereniging een uniek karakter, want bijna elke soort boog en schutter staat bij ons aan de meet: longbows, barebows, recurves, freestylers, compounds, hunterbows. De ene schutter schiet zuiver voor het plezier, de ander meer competitief en weer een ander om een nieuwe zelfgemaakte boog uit te proberen. Competitie is bij ons geen plicht, aanwezigheid ook niet. Je schiet immers voor je eigen plezier, dus als je zin hebt kom je vanzelf. Als een vrijblijvende en individuele sport je aanspreekt, zit je bij ons goed.

Probeer het gewoon eens!

Interesse in boogschieten of wil je het gewoon eens een keertje uitproberen? Bij De Vrije Schutter kun je vrijblijvend kennismaken met onze vereniging en met deze mooie en veelzijdige sport. Je krijgt dan uitgebreid een introductie over het omgaan met het materiaal, de techniek van het schieten en de veiligheidsregels. Je hoeft dus niet gelijk lid te worden, maar je kunt eerst even uitproberen of je de sport, de vereniging en de mensen leuk genoeg vindt.

Elke 1e zaterdag van de maand starten we weer met een nieuwe kennismakingsgroep. Wil je hier ook aan mee doen geef je dan op via het contact formulier. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Sponsors

  • Sponsorkliks
  • Archief

  • Laatste Nieuws!