Over ons

Bij De Vrije Schutter in Hengelo (opgericht in 1983) staat plezier in het schieten voorop. Iedereen is welkom en iedereen moet zich ook welkom voelen. Je bent ook helemaal vrij in je keuze met betrekking tot je boog (op kruisbogen na).

Dit uitgangspunt geeft onze vereniging een uniek karakter, want bijna elke soort boog en schutter staat bij ons aan de meet: traditioneel, recurve, barebow en compound. De een schiet alleen voor het plezier, de ander traint voor wedstrijden.

Competitie is bij ons geen plicht, aanwezigheid ook niet. Je schiet voor je eigen plezier, dus als je zin hebt ben je altijd welkom. Als een vrijblijvende en individuele sport je aanspreekt, zit je bij ons goed!

Iedereen is welkom en plezier staat voorop!

Serieuze interesse in boogschieten of wil je het gewoon eens een keertje uitproberen? Bij De Vrije Schutter kun je vrijblijvend kennismaken met onze vereniging en met deze mooie en veelzijdige sport. Je krijgt dan uitgebreid een introductie over het omgaan met het materiaal, de techniek van het schieten en de veiligheidsregels. Je hoeft dus niet gelijk lid te worden, maar je kunt eerst even uitproberen of je de sport, de vereniging en de mensen bij je passen.

We starten regelmatig met een nieuwe introductiecursus. Wil je hier ook aan mee doen, geef je dan op via de pagina. Er is op het moment wel een wachtlijst.

Gegevens

De Vrije Schutter
Sportlaan Driene 11
7552HG Hengelo (ov)


KVK: 40075400
E-mail: info@devrijeschutter.nl
IBAN: NL23 RABO 0368 3926 43

Scroll naar boven