Bestuur

De Vrije Schutter heeft een bestuur bestaande uit zeven mensen die zich voor de vereniging inzetten op allerlei vlakken. Het bestuur wordt door de leden gekozen in algemene ledenvergaderingen. Momenteel bestaat ons bestuur uit de volgende personen:

  • Voorzitter: Regina
  • Secretaris: Anneke
  • Penningmeester: Jozef en Aiden
  • Algemeen: Bernard

Vertrouwenspersoon

Is er iets gebeurd op de vereniging waar je mee zit? Of wil je iets kwijt wat je niet zo goed durft te zeggen? Neem dan contact op met een van onze vertrouwenspersonen: Leo of Carola. Zij zullen graag met je in gesprek gaan, want het is de bedoeling dat iedereen zich prettig en veilig voelt op de vereniging. Je kan ze aanspreken op de vereniging maar je kan ook contact opnemen via het e-mailadres: vertrouwenspersoon@devrijeschutter.nl.

Contact met leden

Het officiële contact vanuit het bestuur verloopt via het e-mailadres wat je bij aanmelding voor de vereniging opgeeft. Ontvang je geen ledenmail of wil je deze niet meer ontvangen, neem dan contact op met de secretaris via secretaris@devrijeschutter.nl.

Voor onze leden is er een besloten Facebook-groep, maar onze openbare Facebook-pagina is voor iedereen te bekijken en te volgen. Hou de pagina in de gaten voor updates over de vereniging!

Scroll naar boven