Contributie

Contributie

Interesse in boogschieten of wil je het gewoon eens een keertje uitproberen? Bij “De Vrije Schutter” kun je, zonder meteen lid te worden, kennismaken met onze vereniging en met deze mooie en veelzijdige sport. Je kunt met enkele proeflessen eerst even uitproberen of je de sport, de vereniging en de mensen leuk genoeg vindt. Voor deze proeflessen vragen wij vanaf maart 2019 vooraf een bijdrage van 20 euro. Word je daarna lid, hoef je geen entreegeld meer te betalen.

Wij vragen een schappelijke maandcontributie:
– jeugd t/m 17 jaar: 13,00 euro per maand (entreegeld 20 euro, zie *)
– volwassenen: 15,70 euro per maand (entreegeld 20 euro, zie*)

Bevalt het schieten en onze vereniging?

GE DIGITAL CAMERA

Dan kun je kandidaat-lid worden. Kandidaat-lid ben je maximaal 3 maanden. Je betaalt dan dezelfde contributie als een gewoon lid (zie hierboven) en je kunt zo vaak schieten als je wilt op onze buitenbaan en binnenbaan. Na 3 maanden beslis je of je lid wilt worden of niet.

*Als lid betaal je (naast je contributie) een eenmalig entreegeld van 20 euro. Dit bedrag is hetzelfde voor jeugdleden en voor volwassenen. Het entreegeld is bedoeld als bijdrage in de materiaalkosten (oefenbogen, pijlen, doelen, etc.). Leden zijn automatisch via de vereniging verzekerd tegen ongevallen tijdens het schieten. (Heb je al de bijdrage voor de proeflessen betaald, wordt dit niet berekend)

Nieuwe leden schieten in eerste instantie met verenigingsmateriaal. Het is echter wel de bedoeling dat je na ongeveer 3 maanden je eigen materiaal aanschaft. Vanzelfsprekend kunnen wij je daarbij helpen en adviseren. Graag zelfs, want de juiste boog en de juiste pijlen is voor iedereen een beetje maatwerk. We zien niet graag dat een miskoop je schietplezier bederft…