Introductiecursus

Boogschieten, ook iets voor jou?

Wil je eens kennismaken met de sport en met onze vereniging? Meld je dan aan voor de introductiecursus. In een kleine groep van maximaal 6 personen schiet je, onder begeleiding van twee trainers, je eerste pijlen en leer je de basisbeginselen van het boogschieten. Let op: kruisboogschieten is geen onderdeel van onze vereniging en wordt dan ook niet besproken.

De cursussen vinden plaats op zaterdagochtend of zondagmiddag en duren vier uur. Daarin zit een stukje theorie, ook met het oog op veiligheid, maar vooral veel praktijk zodat je echt kan voelen hoe het is om te schieten. De datum en tijd wordt in overleg met de aanmeldcoördinator besloten. Wil je kennismaken met het boogschieten, meld je dan aan via onderstaand formulier. We zullen dan contact met je opnemen om je uit te nodigen voor de eerstvolgende cursus.

Voorwaarden

  • In verband met de veiligheid en de belasting op het lichaam geldt bij de inloop een minimale leeftijd van 11 jaar.
  • Tijdens de introductie maak je gebruik van clubmateriaal. We verwachten dat je je eigen materiaal aanschaft na twee a drie maanden lidmaatschap.
  • Je betaalt 22,50 euro per persoon als startgeld. Dit is een bijdrage in de kosten voor aanschaf/onderhoud van het materiaal. Besluit je om lid te worden van onze vereniging, dan wordt dit bedrag verrekend met de eenmalige administratiekosten.
  • Kruisboogschieten is geen onderdeel van onze vereniging en introductie.
  • Op dit moment is er helaas een wachtlijst.

Aanmelden voor de introductiecursus

Vul het formulier in om je aan te melden voor de eerstvolgende introductiecursus. Wij nemen dan binnenkort contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Scroll naar boven