Kennismakingsinloop

Kennismakingsinloop

Boogschieten, ook iets voor jou?

Wil je eens kennismaken met de sport en met onze vereniging? Meld je dan aan voor de kennismakingsinloop. In een kleine groep van maximaal 12 personen schiet je, onder begeleiding van onze trainers, je eerste pijlen en leer je de basisbeginselen van het boogschieten.

De cursussen vinden plaats op zondag en duren vier uur. Er zijn twee cursussen per zondag. Daarin zit een stukje theorie, ook met het oog op veiligheid, maar vooral veel praktijk zodat je echt kan voelen hoe het is om te schieten. Je gaat schieten op de standaard blazoenen maar ook op 3D-dieren en ballonnen.

De datum en tijd wordt in overleg met de aanmeldcoördinator besloten. Wil je kennismaken met het boogschieten, meld je dan aan via deze link. We zullen dan contact met je opnemen om je uit te nodigen voor de eerstvolgende cursus.

Voorwaarden

  • In verband met de veiligheid en de belasting op het lichaam geldt bij de inloop een minimale leeftijd van 11 jaar.
  • Je betaalt 20 euro per persoon als startgeld. Dit is een bijdrage aan de kosten voor aanschaf/onderhoud van het materiaal. Besluit je om lid te worden van onze vereniging, dan wordt dit bedrag verrekend met de eenmalige administratiekosten.
  • Op dit moment bedraagt de wachttijd 6 maanden.

Aanmelden voor de kennismakingsinloop

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor de eerstvolgende kennismakingsinloop. Wij nemen dan binnenkort contact met je op.