De vereniging moet verhuizen

De gemeente Hengelo is al jaren bezig met het vernieuwen, verfrissen en opnieuw inrichten van het groene gebied midden in de wijk Groot-Driene. Het lijkt erop dat er inmiddels werkelijk stappen gezet zullen worden. Onze vereniging valt ook onder dit gebied, maar in Plan Driene is er geen ruimte voor onze handboogsportvereniging. Verhuizingen zijn De Vrije Schutter niet onbekend, we hebben er al meerdere achter de rug. Nu onze vereniging rond de 160 leden heeft en er veel is geïnvesteerd in het terrein, wordt het dit keer wel een wat lastigere klus. Maar daar laten wij ons niet door tegenhouden. In goed overleg met de gemeente Hengelo zijn we op zoek naar een oplossing!

Bij het kiezen van een nieuwe locatie moeten er veel zaken in acht genomen worden. Uiteraard moet er ruimte zijn voor onze schietactiviteiten, maar ook voor een clubgebouw en materiaalopslag. Het terrein moet veilig zijn voor onze schutters en voor de omgeving, maar ook goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Het liefst zouden we deze locatie oppakken en verplaatsen!

Vandaag is er een buitengewone ledenvergadering gehouden waarbij vooral besproken is wat de visie van de vereniging is, waar we naar toe willen en wat we kunnen verwachten. Diverse leden dragen graag hun steentje bij en hebben zich al aangemeld om te adviseren en het bestuur te ondersteunen in de aankomende drukke periode. Wil je ook helpen, meld je dan bij het bestuur. Vele handen maken licht werk.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven