Groenwerkzaamheden 7 juli 2024

7 juli: groenwerkzaamheden

Op zondag 7 juli van 9.30-13.30 uur wil de Groencommissie graag de handen uit de mouwen steken om te snoeien, omdat het groen op ons mooie terrein in de afgelopen maanden dankzij de vele regenbuien grote groeistuipen gehad heeft. De arme grasmaaier van Gildebor draait overuren en kan op sommige plekken nog maar lastig overal langs vanwege de vele bramen en uitstekende takken.
We vragen hulp om het snoeiwerk te doen, vele handen maken licht werk!
Ook kun je eventueel helpen bij andere klussen indien nodig, zoals schoonmaken en opruimen van het terrein rondom onze kantine.

Wil je zelf gereedschap meenemen dan kan dat natuurlijk altijd, handig zijn bijvoorbeeld werkhandschoenen, een hark met grove tanden, een takkenzaag, een kruiwagen. Misschien heeft iemand een bosmaaier voor lang gras.. En een goed humeur komt altijd van pas!

Het wordt vast een gezellige en productieve ochtend! Help je ook mee? Geef je dan op bij Christine door te mailen (christinetimmermans@devrijeschutter.nl), of via appen of bellen (0610718158).

Er wordt gezorgd voor voldoende gereedschap, versnaperingen en een lekkere lunch.
Natuurlijk ben je ook zonder opgave vooraf welkom. En wie wensen heeft wat betreft groenonderhoud: graag deze ook bij Christine opgeven. Twijfel je of heb je vragen, neem dan gerust contact op met Christine.
Ook vragen we hierbij enige assistentie van twee personen in de kantine, voor het koffiezetten en het serveren van de versnaperingen en de lunch. Als je niet kunt snoeien, geef dan uiterlijk donderdag 4 juli aan dat je graag hiermee wilt helpen.

Er kan gedurende deze groenwerkzaamheden niet geschoten worden zodat we allemaal veilig kunnen werken.


De groencommissie,
Christine

Laat een reactie achter

Scroll naar boven