Paasverschieting 2022

Gisteren is voor het eerst sinds jaren weer een verschieting georganiseerd door de activiteitencommissie en het bleek een groot succes. Niet alleen zat het weer mee, ook de sfeer zat er goed in en we hebben met z’n allen heerlijk gelachen, gegeten maar vooral geschoten!

Om 2 uur stond er een prachtige verzameling bogen naast het terras. Werkelijk van alles was er, passend bij de drie categorieën waarin de deelnemers zijn verdeeld: recurve met vizier, barebow (en traditioneel) en compound. In vooraf ingedeelde groepen mochten we aan de slag met het parcours, uitgezet op het 3D-terrein. De doelen waren zo ingericht dat het voor zowel beginners als gevorderden leuk was om mee te doen.

Aan elk doel was een puntentelling gekoppeld. Uiteindelijk mocht iedereen één pijl wagen aan het onmogelijke doel, maar niemand heeft zijn of haar pijl door het kleine gat weten te krijgen: een werkelijk onmogelijk doel dus!

Na de verschieting stond er een heerlijk en divers buffet klaar voor de deelnemers. Daar hebben we nog gezellig nagepraat over de verschieting en uiteraard moest iedereen even vergelijken hoeveel rauwe eieren hij of zij kapot geschoten had…

Bij een verschieting hoort uiteraard een prijsuitreiking. Dit zijn de winnaars (en twee teleurgestelde heren die op de 2e plaats eindigden…) van de paasverschieting 2022!

1e plaats2e plaats3e plaats
BarebowDewiTimLars
CompoundChrisKevinJoost
RecurveMarkJelleSteve

Hopelijk wordt er binnenkort weer een toffe verschieting georganiseerd want het was een topdag!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven