Trainingslocaties

Trainingslocaties

We hebben de beschikking over een buitenlocatie in Hengelo en een binnenlocatie in Enschede.

Buiten schieten in Hengelo

Midden in de wijk Groot Driene in Hengelo vind je het hoofdterrein van onze vereniging (Sportlaan Driene 11, 7552HG Hengelo). We hebben de beschikking over een prachtig groot FITA-veld, waar je afstanden kan schieten van 18 tot maar liefst 90 meter. Je begint echter op ons speciale instructieveld met een schitterende schietwand als achtergrond.

FITA-veld. Fotograaf: Beastly

Daarnaast kunnen 3D-schutters hun hart ophalen bij De Vrije Schutter. Uniek aan onze vereniging is namelijk dat wij ook een 3D-terrein hebben, waar je vanaf heuvels, bovenop boomstronken en om struiken heen echt op zoek moet naar de nepdieren die je wil jagen: een echte uitdaging!

Ons 3D-terrein. Fotograaf: Beastly

Openingstijden

Woensdag: 19:30 ā€“ 21:30
Zaterdag: 14:00 ā€“ 16:00
Zondag: 14:00 ā€“ 16:00

Voor leden die langer dan een jaar lid zijn is het mogelijk om een sleutelregeling te treffen, waardoor je op elk moment (mits je met iemand anders samen gaat) kan schieten.

Binnen schieten in Enschede

Tijdens het winterseizoen zijn we te vinden op de woensdagavond in de gymzaal van het Stedelijk Lyceum (oktober t/m april) aan de Pierenkampweg 11 te Enschede. Dan is het voor veel van onze leden logischerwijs te koud, te nat of te donker om buiten te schieten.