Nieuwe locatie

Als vereniging zijn we inmiddels al zeker 10 jaar bezig om te kijken naar een nieuwe locatie binnen de gemeente Enschede. Dit omdat de huidige buitenlocatie aan de Geessinkweg te klein is en we als vereniging de leden graag alle disciplines willen aanbieden. De laatste jaren is de zoektocht intensiever geworden omdat de huidige locatie te klein is geworden voor ons als vereniging.

Binnen de gemeente Enschede is er op dit moment geen goede locatie beschikbaar en het ziet er ook niet uit dat er binnen 5 jaar een goed locatie beschikbaar komt. Daarom zijn we als vereniging eens gaan kijken buiten de gemeente grenzen.

Ons kwam ten ore dat er in de Gemeente Hengelo nog een braakliggend stuk terrein was dat voldeed aan onze wensen. Dit is aan de Sportlaandriene. Ook wel de oude ATC velden genoemd. Hier zijn we als vereniging gaan kijken en dit is een perfecte locatie voor onze vereniging. Hier kunnen we een 3D parcours uitzetten en ook kan er gewoon op de FITA afstanden geschoten worden.

Met de gemeente Hengelo hebben we enkele oriënterende gesprekken gehad en ook hun staan er positief tegenover dat we naar dat terrein toe komen.

Zondag 22 mei heeft het bestuur een presentatie gegeven over de voors en tegens en de mogelijkheden van de nieuwe locatie. De Algemene ledenvergadering is akkoord gegaan met de door het bestuur voorgestelde verhuizing. We zullen met de gemeente Hengelo nu definitieve afspraken gaan maken.

We zullen jullie op deze pagina op de hoogte houden van de afspraken met de gemeente en de verder te volgen stappen i.v.m. de verhuizing en het schietklaar maken van het terrein.

 

Scroll naar boven