Van het bestuur

Van het bestuur

Zet alvast in je agenda voor 2020:

-Zondag 5 januari Nieuwjaarsborrel
-Zondag 1 maart Algemene Ledenvergadering
Nieuwjaarsborrel:

 Zondag 5 Januari om 14:00 is de nieuwjaarsborrel. Er zal gezorgd worden voor een hapje en een drankje.

Algemene leden vergadering:

 Op Zondag 1 Maart om 13:00 staat de algemene leden vergadering van 2020 gepland. Wij zijn ondertussen al begonnen met de voorbereiding voor de ALV. Eén van de items op de agenda is de begroting. Wij horen graag jullie ideeën voor uitgaven die we in de komende begroting kunnen opnemen. Laat ons dit alsjeblieft voor 3 december weten.
Rookbeleid
Afgelopen weken hebben we veel positieve maar ook enkele negatieve reacties gekregen over de aanpassing van ons rookbeleid. De manier waarop dit nieuwe beleid gecommuniceerd is, had volgens een aantal leden beter en anders gekund. Wij erkennen dat we dit beter hadden kunnen doen en staan daarom open voor voorstellen ter verbetering. Deze kunnen persoonlijk of per e-mail aan ons gestuurd worden.
Inrichting kantine
We hebben diverse signalen ontvangen dat de kantine gezelliger mag worden. Als bestuur maken we graag geld beschikbaar om dat voor elkaar te krijgen. Omdat de kantine voor en van ons allemaal is, willen we graag jullie input. Door rekening te houden met jullie wensen en ideeën kunnen we zo goed mogelijk zorgen voor een gezellige ruimte waar iedereen tevreden over is.

Ideeën mag je via de mail naar bestuur@devrijeschutter.nl sturen

Met vriendelijke groet,
Het bestuur
Reageren is niet mogelijk.